Weerbericht voor mei vanuit Dugros

De zomer staat nu echt voor de deur en daarmee straalt niet alleen u, maar ook PE-Florence wordt vrolijker. PE-Florence nemen we mee naar het strand op een zomerse dag. Dat is optimaal genieten. Normaal zeggen we; na regen komt zonneschijn, maar dit keer is het andersom. Af en toe komt de regen om de hoek kijken en daardoor verlangen we naar zonvakanties en dagjes weg. Op reis gaan maakt Beagles Originals makkelijker dan u ooit had durven hopen.

Geniet nu nog even van het lentezonnetje. Voor u het weet, is het weer voorbij.PE-Florence is het zomermerk van 2022!

Het gevoel van vrij zijn, vakantie en zon. Dat gevoel willen we bij PE-Florence elke dag. Daarom laten wij het assortiment van PE-Florence zo goed mogelijk op de zomer aansluiten. De vrolijke kleuren en prints worden aangevuld met rieten manden, katoenen en handgeweven tassen.

PE-Florence is voor iedereen die elke dag het vakantiegevoel wil hebben. Met het assortiment van PE-Florence brengt u de zomer in uw winkel. Ook dit jaar. Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier meer over het merk!

Ook tassen van onze andere merken passen goed bij de zomer. Welke dit zijn ontdekt u in ons trendrapport.Dugros inhaakkalender

Dit jaar brengen we ons eerste inhaakkalender uit. Speciaal voor de zomer van 2022! In deze inhaakkalender lichten wij dagen uit waar u als ondernemer op kan inspelen en uw doelgroep nog beter kan aanspreken.

Deze inhaakkalender staat voor u klaar vanaf maart t/m augustus. Dus heeft u even geen inspiratie? Twijfel dan niet en download onze inhaakkalender.


In onze blogs geven wij gratis zomertips én inspiratie!